
Nu har jeg fået de fineste HIPPI hunde 🙂 Jeg har længe kigget efter halsbånd der kunne holde flåter væk, uden brug af gift. Nu vil jeg prøve disse EM perler og Rav flette i en snor af kamelskind. Det er et forsøg værd eftersom jeg hader at bruge gift og specielt fordi det både går i hundene og i omgivelserne.
Jeg håber inderligt at det virker. Jeg har købt dem hos et tysk firma som hedder Dogfaible.com og jeg er rigtig godt tilfreds med kvaliteten af disse halsbånd. Super lækkert læder og 12 EM perler og 6 stykker ubehandlet rav i hver halsbånd i den størrelse jeg har købt.
Beskrivelse af EM-perler.
EM er akronym for Effektive Mikroorganismer. Det er en betegnelse for en række mikroorganismebaserede produkter, som benytter en teknologi. Grundingrediensen EM-1® er et flydende bakterieprodukt, der inkluderer tre grupper af mikrober: gær, fotosyntetiske bakterier og mælkesyrebakterier. EM-1® er en symbiose mellem gavnlige mikrober, og det skaber en synergi blandt mikroorganismer og større livsformer inklusive bl.a. kæledyr, husdyr og mennesker. Alle produkter, der bruger EM-teknologi, inkluderer EM-1® i fremstillingsprocessen.
Forskning har vist, at mikroorganismer kommunikerer via både lys- og lydbølger, og det er denne “teknologi”, der trækkes på med EM-X®-perlerne. Disse udsender infrarøde lysbølger, der er blandt de længste bølgelængder i lysspektret. Denne bølgelængde er meget kompatibel med menneske- og dyrevæv, da de let kan trænge ind i dybder op til 7 cm og har naturlig og positiv indvirkning på kroppen. De infrarøde stråler trænger således ind i vævet og arbejder ikke kun på hudens eller pelsens overflade. Dette forbedrede og afbalancerede miljø i hunden (skabt af EM) hjælper således med at forhindre, at flåter bider sig fast og suger blod.
EM-X®-perlerne fremstilles ved gæring af en speciel lerblanding, der består af ca. 80 forskellige mikroorganismer, som efterfølgende bages. Perlernes bages ved 1200°C, og EM bliver integreret del af lerets struktur. Som et resultat bevarer EM-X®-perlerne deres fysiske egenskaber og forbliver effektive i lang tid. EM kan – ligesom flere andre mikroorganismer – tåle meget høje temperaturer. Selv i vulkaner lever der mikroorganismer.